De beste cartoons voor kinderen van 3 jaar

Vanaf ongeveer 3 jaar oud beginnen kinderen actief geïnteresseerd te zijn in animatiefilms. Tegelijkertijd moeten ouders hun cartoons oppakken die niet schadelijk zijn voor de kleine baby.

Een competente aanpak helpt u bij het kiezen van de juiste optie die uw horizon zal ontwikkelen en verbreden.

Cartoons voor kinderen van 2, 3, 4 jaar

Op de leeftijd van 2 jaar probeert het kind de wereld beter te begrijpen en te voelen. Hiervoor zijn instructieve cartoons gemaakt. Vooral populair zijn cyclische series.

Als u een ontwikkelingsfilm voor uw kruimel selecteert, moet u op een paar punten letten:

 1. De tijd van één plot - het kind is nog te klein om lange verhaallijnen te verwerken.
  Hij heeft slechts 5 minuten nodig, de rest van de tijd zal hij worden afgeleid. Zorg er daarom voor dat één reeks niet meer dan 6-7 minuten was, beter minder dan meer. Gedurende deze tijd ontwikkelen zich de gebeurtenissen zich dynamisch, wat bijdraagt ​​aan een betere opname.
 2. De plot - vergeet niet om de cartoon zelf te bekijken voordat je hem aan je baby geeft.
  Het moet uit de hoofdonderdelen bestaan: introductie, introductie, culminatie en ontwikkeling van het plot. In elke serie is aanwezig op het einde leerzame conclusie.
 3. Helden zijn altijd helder en begrijpelijk.
  Kies als eerste cartoons de personages die voor jou en het kind duidelijk zijn. Geef robots of buitenaardse wezens op. Dit moeten beroemde personages zijn voor het kind. Bijvoorbeeld een kat, haas of meisje.
 4. Het kind wil de wereld verkennen, dus leg de nadruk op dergelijke cartoons.
  Laat hen met hun hulp nieuwe landen, planeten en werelden leren. Bijvoorbeeld, wat is koud en heet, en je kunt het uitleggen en laten zien. Maar om meer over de ruimte te vertellen dan de cartoon zal doen, zullen de ouders falen.

Educatieve cartoons voor kinderen

Загрузка...

Speciale populariteit heeft kinderseries gewonnen. Ze hebben de hoofd- en hulphelden. Dergelijke cartoons worden herinnerd en geliefd bij kinderen. De helden raken langzaamaan aan de kruimel gewend en beschouwen ze als hun vrienden. Wees daarom voorzichtig bij het kiezen van tekenfilms.

Dasha-reiziger cartoon-serie

Een van de meest populaire tv-programma's die over de hele wereld geniet van verdiende liefde. Deze serie is vertaald in vele talen. Ouders die hun taalvaardigheden in hun eigen land willen ontwikkelen, zijn van kinds af aan in het Engels en Duits in het bezit van tijdschriften.

In de verhaallijn in de serie is er een meisje Dasha. Ze reist veel en lost raadsels op. Scriptschrijvers willen in het kind een verlangen ontwikkelen om de grenzen van het gewone te overschrijden.

Girl Dasha wordt altijd geraadpleegd door het publiek. Zo introduceert ze geleidelijk elk kind in de film. De kleine denkt al dat hij met Dasha reist, terwijl ze wacht op een reactie van hem en hem aanzet tot praten.

De animatieserie is altijd geverfd in heldere en matig heldere kleuren. Dit betekent dat het zenuwstelsel op orde blijft, omdat er geen angstaanjagende elementen zijn.

Buryonka Dasha

Dit is een animatiefilm, die vertelt over Burenka Dasha en haar zoon Kalf Bor. Mam probeert op elke manier haar zoon te vermaken door liedjes en gedichten voor hem uit te vinden. De plot laat zien wat een vrolijk gezin doet. Elke dag hebben ze verschillende avonturen en verhalen.

In de vorm van een spel kan elk kind zelf begrijpen hoe belangrijk het is om de hygiënevoorschriften te volgen, vriendschappelijke relaties te onderhouden en naar een kleuterschool te gaan.

In een eenvoudige, toegankelijke taal, een prachtig beeld, interessante liedjes, tonen de scenarioschrijvers de dingen die nodig zijn voor het leven die elk kind niet wil doen.

Na het bekijken van verschillende afleveringen, kan de baby van gedachten veranderen en op een heel speciale manier beginnen te handelen, waarbij hij alles herhaalt wat Burenka Dasha zegt.

kist

Een oude Sovjetanimatiefilm waar moderne kinderen ook van genieten. Publisher Screen heeft besloten om een ​​verhaal in 4 series te splitsen. Dus tot op de dag van vandaag zijn er 4 series interessante film.

Een echte actiefilm met een achtervolging en een spannend einde ontwikkelt zich voor de ogen van een kind. Er zijn zowel positieve als negatieve karakters. Iedereen begint Puntik te empathiseren, het hoofdpersonage van de gelijknamige cartoon.

Funtik ontsnapt aan zijn meesteres, waardoor hij geld lokt. Hij gaat op reis, waar hij goede vrienden ontmoet.

Lessen Tante uilen

Tante Owl is een echte educatieve activiteit. Ze onderscheidt zich tussen de andere personages. De uil is een interessante verhalenverteller die speels lesgeeft. Hiermee kun je letters, cijfers, score, aardrijkskunde leren en andere landen bezoeken.

Kleine kittens die op echte kinderen lijken, helpen tante Owl studeren. Ze houden ervan om gek te doen en te spelen, maar op hetzelfde moment doen ze graag de taken van tante Aunt.

ChiChiLend

De hoofdpersonen van de serie zijn auto's. Er wonen in totaal 4 vrienden in de stad van ontwerpers, met wie elke dag grappige verhalen en avonturen plaatsvinden. Helden hebben niet alleen mentale vermogens, maar ook magische krachten waardoor ze in veel verschillende wezens kunnen veranderen.

Tijdens het kijken naar de serie, kun je begrijpen dat het eigenlijk belangrijk is om slim te zijn om weloverwogen en juiste beslissingen te nemen terwijl je vrienden opslaat.

Weekdagen luchthaven

Een leerzame cartoon die het verhaal vertelt van het vliegtuig Vika. Hij groeide op in een klein stadje waar hij leerde vliegen. Daarna gaat het vliegtuig naar een groot vliegveld in een andere stad, van waaruit het dagelijks zal vliegen. Vicki heeft te weinig ervaring, maar niet alle ouderen willen hem helpen.

Dit is een verhaal over hoe een klein vliegtuig, het overwinnen van moeilijkheden, ernaar streeft zijn droom te vervullen. In de loop van de tijd, wanneer ze het talent van Vika opmerken, wenden de oudere kameraden zich tot hem en proberen hem op vele manieren te helpen.

Er was eens een prinses

Dit verhaal is een modern kind. Moeder, vader en dochter vervullen de rol van koningin en koningen, levend in de moderne wereld. Slechts een kleine kroon op het hoofd onderscheidt ze van alles. Het kleine prinsessenmeisje wil niets doen en weigert de wensen van haar ouders te vervullen.

Maar de consequenties zijn leerzaam. Het meisje wil niet slapen en vertelt dan niet alleen over de voordelen van slaap, maar ook over wat er met de stoute prinses gebeurt.

Dientengevolge begrijpt elk kind het belang van bepaalde acties in zijn leven.

Train robots

Dit is een favoriete animatieserie met computergraphics, grotendeels ontworpen voor jongens. Prachtige landschappen, spannende verhalen en interessante personages. Zodra de avond valt, stappen de treinen van de rails en worden robots.

Hun missie is de eeuwige strijd tegen het kwaad. Toont de film zowel positieve als negatieve karakters, duidelijk onderscheidend tussen twee moeilijke levensmomenten.

Dankzij eenvoudige voorbeelden en begrijpelijke situaties begrijpt elk kind de waarden vriendschap, kameraadschap, woorden en zelfvertrouwen.

Oblachata

Een populaire Britse film die het leven van de wolken vertelt. Ze spelen de rol van kleine kinderen die graag reizen, rennen en springen. Wolken zijn vrienden met elfjes en reizen naar verschillende landen.

In elke reeks vallen de wolken in verhalen die noodzakelijkerwijs een leerzaam einde hebben. In de percelen worden ze geholpen door elfjes van kinderen, met wie ze zoveel vrienden zijn.

Alles over Rosie

Rosie's meisje is een voorbeeld voor veel meisjes. Ze is open, vriendelijk, hartelijk en vriendelijk. Ze woont in een huis op een groene heuvel. Haar vriend Rabbit woont bij haar.

Rosie is een waarschuwend verhaal dat zich richt op haar omgeving en communicatie met hem. Dankzij de serie leren de kinderen contact leggen met vrienden en kameraden. De kruimels zullen begrijpen wat de prijs van een echte vriendschap is en duiken in de fascinerende wereld van het reizen van Rosie en haar vriend, het konijn.

Full-length cartoons voor kinderen van 2-4 jaar

Het is veel moeilijker voor een kind van 2 jaar om een ​​full-length cartoon te kijken. Focus op tijd. Niet toevallig in het beroemde Sovjet-programma "Goede nacht" werden lange tekenfilms in verschillende delen verdeeld.

10-15 minuten is voldoende tijd voor de ontwikkeling van een enkele plot. Meer kind zal niet focussen. Bovendien is de effectiviteit van een dergelijke film eenvoudig nee.

Heel vroeg zal de baby naar stripverhalen kijken als Spiderman, Hulk of Terminator. Percelen gemaakt door strips, de minste ontwikkeling in de positieve eigenschappen van het kind.

Allereerst moet je aandacht besteden aan de Sovjet-cartoons, die meer dan één generatie mensen hebben grootgebracht.

Disney-films zijn ook erg populair. Ze zijn niet alleen kleurrijk, maar ook leerzaam. Full-length cartoons kunnen in realtime op YouTube worden bekeken. Daar verzamelde ze hun grootste verzameling.

Vaak en Marvel schiet kleurrijke cartoons. In hen kan het kind elementaire veiligheidsnormen leren, inclusief vuur.

Het resultaat

Ouders die zorgvuldig cartoons kiezen voor kinderen van 3 jaar oud zullen later geen problemen hebben met de ontwikkeling of opvoeding van hun kruimels. Correct en correct de basis gelegd in het onderwijs, in de toekomst zal het kind alleen positieve aspecten brengen in de vorm van vriendelijkheid, eerlijkheid, waarachtigheid, betrouwbaarheid.

Instructieve animatiefilms kunnen helpen bij de ontwikkeling van cijfers, letters, accounts. Bovendien ontwikkelen veel tv-shows mentale en creatieve activiteiten. Met hun hulp zal het kind leren rebussen gemakkelijk uit te voeren, leren communiceren in de samenleving en begrijpen hoe een dialoog op te bouwen.

Bekijk de video: Funny Animals Cartoons Compilation Just for Kids. Babies and Toddlers. HooplaKidz TV (December 2019).

Загрузка...

Laat Een Reactie Achter